Preturi servicii de curatenie

 

Noi oferim clientilor nostri solutii personalizate pentru toate tipurile de curatenie profesionala, acoperind practic toate nevoile specifice cu care va puteti confrunta. Furnizam servicii de curatenie de calitate, flexibile si adaptate fiecarui client in parte (interventiile se pot efectua ocazional sau periodic). Toata activitate firmei noastre este efectuata de personal calificat, cu echipamente si consumabile profesionale de curatenie si este coordonata de un supervizor ce evalueaza permanent calitatea si imbunatatirile ce pot fi aduse prestatiei.

Atribuirea responsabilitatii privind curatenia unei firme specializate in servicii de curatenie este deja o alegere ce va ajuta sa econimisiti timp si bani. Curatenia mediului in care va desfasurati activitatea este foarte importanta atat pentru sanatate cat si pentru afacere iar vizitatorii vor aprecia curatenia sediului companiei dumneavoastra.

Va asiguram ca serviciile de curatenie profesionala oferite de noi sunt la cel mai bun raport calitate - pret:

· Serviciile noastre de curatenie profesionala pot fi ocazionale sau periodice, pentru birouri, institutii, spatii comerciale si de productie.
· Curatenie in locuinte particulare si servicii de menaj ;
· Curatenie de intretinere (ocazionala sau periodica pe baza unui abonament) ;
· Spalare canapele,mochete si covoare ;
· Curatenie profesionala finala dupa constructor sau reamenajare ;
· Intretinere periodica a oricarui tip de spatiu ;
· Solutii si materiale profesionale pentru igiena si curatenie conform normelor in vigoare: dispensere hartie si sapun, uscatoare de maini, odorizante automate, precum si o gama completa de consumabile (prosoape hartie, detergenti, sapun lichid etc). Preturile noastre sunt negociabile iar serviciile de curatenie sunt personalizate.

Preturile sunt exprimate in lei si nu contin T.V.A.