Curatenie spatii comerciale

 

 In urma noastra, spatiul in care va desfasurati activitatea va arata impecabil si va reflecta acea imagine profesionala pe care doriti sa o expuneti atat asupra clientilor cat si a angajatilor dumneavoastra.
Pentru ca angajatii sa lucreze intr-un spatiu curat si motivant care sa influenteze totodata si rezultatele muncii lor, nu trebuie decat sa ne contactati. Nu uitati ca un birou curat si ordonat face parte din imaginea companiei dumneavoastra si de aceea trebuie sa acordati mai multa atentie acestui lucru. In contextul reducerii costurilor operationale ale firmelor, externalizarea serviciilor de curatenie aduce avantaje mai mult decat evidente. Sunt destule motive pentru care merita sa lasati pe mana profesionistilor lucrarile de curatenie din cadrul firmei dumneavoastra.
Prin angajarea unei firme de curatenie, companiile se pot concentra pe activitatea de baza, reducand semnificativ costurile de organizare si timpul alocat acestei activitati. Firma de curatenie preia toate problemele administrative legate de personalul de curatenie: angajari, salarii, carti de munca, medicina muncii, protectia muncii, plata impozitelor catre stat, precum si aprovizionarea cu detergenti si consumabile pentru curatenie.
Firma noastra asigura echipamentele si consumabilele profesionale necesare curateniei.
Serviciul de curatenie birouri este adaptat pentru a satisface nevoile fiecarei locatii fie ea de cateva zeci de metri patrati sau de cateva mii. Scopul nostru este sa dezvoltam relatii durabile cu clientii nostri bazate pe continua perfectionare a serviciilor noastre de curatenie.